- ۲۰ آذر ۱۴۰۳
- کد خبر 12373
به گزارش بازارچه مرزی، مبین علی میر در این باره اعلام کرد: دولت با تمام توان تسهیل گری لازم را انجام داده و اکنون همت مرزنشینان و مدیران منطقه را میطلبد تا بهترین بهره برداری را از فعالیت بازارچهها به نفع مردمان مرزنشین داشته باشیم.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: روش کولبری هم اکنون در حوزه سیستان، میرجاوه و سراوان و روش خرده فروشی در حوزه سیستان، راسک و ریمدان فعال می باشد.
وی تصریح کرد: کارت های مرزنشینی باید به فوریت توسط فرمانداری ها و بخشداریها فعال شود چرا که به عنوان مثال در حوزه سیستان از حدود ۱۲۰ هزار خانواری که شامل این طرحها میشوند، کمتر از ۱۰ هزار کارت فعال است.
میر افزود: معرفی مباشر برای واردات کالا از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد تا با توجه به اینکه ۹۹ درصد راه طی شده اسن؛ کار اجرایی شود و اگر مشکلی هم بود در حین کار رفع خواهد شد.
مدیر بازارچه های مرزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در رویه کولبری فصل پاییز ۱۴۰۳ تعداد۶۷۰۰ کارت مرزنشین ثبت شده که از این تعداد ۳۴۰۰ کارت مربوط به شهرستان هیرمند و تعداد ۳۳۰۰ خانوار مربوط به شهرستان زهک است.
وی در ادامه ارزش دلاری کالاهای وارداتی را تقریبا سه میلیون دلار و ارزش وزنی آن را تقریبا ۳۲۰۰ تن کالا شامل اسپیلت، گردو با پوست و بدون پوست، بادام هندی، زیره، مویز، آلبالو خشک، برگه زردآلو، اسپند، مغزبادام، چای سبز، گل محمدی، بابونه، بذر یونجه و توت خشک اعلام کرد.
منبع: ایسنا